It’s time to spoil yourself!

Νικολέττα Ράλλη
It’s time to spoil yourself!

Για μένα το ντεμακιγιάζ μία mini ιεροτελεστία για ένα καθημερινό pampering στον εαυτό μου

Καλημέρα κορίτσια μου! Η αλήθεια είναι ότι εμείς τα κορίτσια λατρεύουμε το μακιγιάζ και εγώ πρώτη από όλες αρέσκομαι στο να δοκιμάζω διαφορετικές αποχρώσεις, υφές, νέα προϊόντα και να παρακολουθώ τα καινούρια trends, που βέβαια προσαρμόζω πάντα στο στυλ μου. Σας έχω ήδη μιλήσει μέσα από το blog μου για τα beauty trends που ανακαλύπτω και ακολουθώ όπως η καλοκαιρινή σειρά της DUST+CREAM, αλλά σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας την άποψή μου για τη μεγάλη σημασία του να περιποιήσε τον εαυτό σου με τα σωστά ποιοτικά προϊόντα, καθώς και πόσο σημαντικό είναι το ντεμακιγιάζ για την καθημερινότητά μας. Για μένα το ντεμακιγιάζ δεν είναι απλά ένας από τους λόγους για να διατηρούμε την επιδερμίδα μας καθαρή και υγιή, αλλά είναι και μία mini ιεροτελεστία για ένα καθημερινό pampering στον εαυτό μου. Και πάντα αναζητώ και σας προτείνω beauty products που είναι ταυτόχρονα ποιοτικά - κατά προτίμηση με φυτικά συστατικά -αλλά και προπαντός δεν κοστίζουν μία περιουσία. Συνεπώς θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη beauty ρουτίνα μου με τη νέα σειρά περιποίησης Natural Love της DUST+CREAM.

bbb copy

Όπως σας ανέφερα παραπάνω αλλά όπως και έχετε διαβάσει αρκετές φορές μέσα από το Queen.gr, η σημαντικότερη στιγμή όσον αφορά την περιποίηση του προσώπου μας, είναι το ντεμακιγιάζ. Όσο κουρασμένες και αν είμαστε, όσο λίγο ή πολύ έχουμε μακιγιαριστεί, πρέπει πάντα μα πάντα να ξεβαφόμαστε με το που θα επιστρέψουμε σπίτι. ΜΗΝ περιμένετε την ώρα που θα πέσετε για ύπνο για να το κάνετε.

Τα βήματα που ακολουθώ ευλαβικά κάθε βράδυ είναι τα εξής 2:

Βήμα 1: Καθαρισμός ματιών και προσώπου

Είναι η βασική πρώτη κίνηση που κάνουμε κατά βάση όλες. Με ένα προϊόν καθαρισμού και άφθονο νερό αφαιρούμε από πρόσωπο και μάτια – μην παραλείπετε και τον λαιμό - το μακιγιάζ μας. Προσωπικά πρώτα βρέχω το πρόσωπό μου ώστε να φύγουν οι πρώτοι ρύποι και αμέσως μετά χρησιμοποιώ το Τζελ καθαρισμού ματιών και προσώπου της DUST+CREAM, Natural Love με εκχύλισμα πορτοκαλιού και χυμό ροδιού, το οποίο απλώνω με κυκλικές κινήσεις για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας.

Το τζελ καθαρισμού της σειράς Natural Love της DUST+CREAM το επέλεξα τόσο για τη σύνθεσή του, αφού είναι 90% φυσική, όσο και για το υπέροχο άρωμα από άνθη πορτοκαλιάς και ρόδι που με χαλαρώνει και με αναζωογονεί με τις άκρως φθινοπωρινές μυρωδιές του αγαπημένου μου εσπεριδοειδούς! Περιέχει ήπιους καθοριστικούς παράγοντες που δεν ερεθίζουν, ούτε αφυδατώνουν την επιδερμίδα, όπως το ρόδι αλλά και το εκχύλισμα χαμομηλιού, συνεπώς μπορείτε άφοβα να το χρησιμοποιείτε και πρωί και βράδυ. Έχει και βιταμίνη Ε!

Βήμα 2: Πίλινγκ προσώπου

Στις συζητήσεις που έχω με φίλες και γνωστές μου, γενικά το πίλινγκ δεν το θεωρούν απαραίτητο στο κομμάτι του ντεμακιγιάζ, κάτι το οποίο θεωρώ πολύ λάθος. 1-2 φορές την εβδομάδα σας συστήνω να κάνετε τη ρουτίνα του πίλινγκ με ένα φυτικό προϊόν, όπως αυτό που έχω επιλέξει εγώ το Πίλινγκ προσώπου Natural Love με πορτοκάλι της DUST+CREAM.

Πάντα θα καθαρίζεται πρώτα πολύ καλά το προσωπάκι σας, με το φανταστικό (βλέπε παραπάνω) τζελ και αμέσως μετά κάνετε την εφαρμογή του πίλινγκ. Η εμπλουτισμένη φόρμουλα του νέου πίλινγκ προσώπου της σειράς Natural Love της DUST+CREAM, με συστατικά φυτικής προέλευσης, όπως το απόσταγμα από άνθη πορτοκαλιάς και τους κόκκους από φλούδα πορτοκαλιού, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και αφήνει μια αίσθηση τόνωσης και φρεσκάδας. Και το συγκεκριμένο προϊόν, περιέχει βιταμίνη Ε, χυμό ροδιού, εκχυλίσματα αλόης και χαμομηλιού που έχουν ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση. Τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται απαλά και αποτελεσματικά από την επιφάνεια της επιδερμίδας, ενώ το υπέροχο άρωμα πορτοκαλιού διεγείρει τις αισθήσεις (αχ!).

Απαλές κυκλικές κινησούλες, μασαζάκι αποφεύγοντας τα μάτια και ξεπλένουμε με άφθονο νερό. Εάν νιώθετε ότι το έχει ανάγκη η επιδερμίδα σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε καθημερινά, αφού είναι φυτικό προϊόν και ενδείκνυται για ευαίσθητες επιδερμίδες.

qqq

Μετά και από την πρώτη εβδομάδα χρήσης θα δείτε και ποσό λαμπερό δέρμα θα έχετε, αλλά κυρίως ποσό ενυδατωμένο! Άλλωστε δεν είναι καθόλου «κακό» να καλο-μαθαίνουμε τον εαυτό μας!