Ο πιο λαχταριστός τρόπος, για να βάλεις το σπανάκι στη διατροφή σου!

Νικολέττα Ράλλη
Ο πιο λαχταριστός τρόπος, για να βάλεις το σπανάκι στη διατροφή σου!

Η Νικολέττα Ράλλη ετοιμάζει το πιο νόστιμο φαγητό με σπανάκι

Καλημέρα κορίτσια μου!

Κάτι που δεν λείπει ποτέ από το σπίτι μου, είναι το σπανάκι. Είτε κατεψυγμένο, είτε φρέσκο (όταν την θέλω την ταλαιπωρία μου), πάντα θα υπάρχει στην λίστα του σούπερ μάρκετ. Η πιο συνηθισμένη συνταγή που κάνω είναι σπανακοπλίγουρο. Στην ουσία είναι σπανακόρυζο, όπου αντί για ρύζι χρησιμοποιείτε σπανάκι. Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας, μια συνταγή με σπανάκι, κρέμα γάλακτος και οποίο τυρί επιθυμείτε, με το οποίο πιάτο μπορείτε να συνοδεύσετε οποιοδήποτε κρέας ή ψάρι ή ακόμα και να το χρησιμοποιήσετε για dip για nachos.

Θα χρειαστείτε:

Μισό κιλό σπανάκι φρέσκο καθαρισμένο ή κατεψυγμένο
Ένα μικρό κρεμμύδι
250ml κρέμα γάλακτος για ζυμαρικά (όχι για γλυκά)
200 γρ τυρί τριμμένο (ότι θέλετε, εγω έβαλα μοτσαρέλα)
Λάδι
Αλάτι & Πιπέρι

Σε μια μεγάλη αντικολλητική κατσαρόλα τσιγαριζετε το κρεμμύδι. Προσθέτετε το σπανάκι και ανακατεύετε συνέχεια. Ως γνωστόν το σπανάκι μαζεύει, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε από τον μεγάλο όγκο που θα δείτε στην αρχή. Θα σας χρειαστεί περίπου 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει αρκετά το σπανάκι σας. Προσθέστε την κρέμα γάλακτος, ανακατέψτε καλά και ολοκληρώστε με το τριμμένο τυρί!

Καλή σας όρεξη:)

Περισσότερα στο Νικολέττα Ράλλη