This is Athens!

Νικολέττα Ράλλη
This is Athens!

Και οι γιορτινές μας μέρες στην πόλη μας γίνονται καλύτερες!

Η Αθήνα μας είναι μία από τις ομορφότερες πόλεις στον κόσμο! Δεν το λέω για το οπτικό κομμάτι του θέματος, μιας και εγώ έχω την τύχη να χαίρομαι την απίστευτη θέα της πανοραμικά από το μπαλκόνι μου, τόσο την ημέρα όσο και την νύχτα (αχ!), αλλά για τη γενικότερη ενέργειά της, τα μαγαζιά της, το πανέμορφο ιστορικό κέντρο της, τα χιλιάδες φωτάκια τις χριστουγεννιάτικες μέρες που διανύουμε, το φαγητό της, την πολυπολιτισμικότητά της, τους ενδιαφέροντες ανθρώπους που επιλέγουν να μένουν και να αγαπούν το κέντρο της… γενικότερα θα μπορούσα να γράφω ώρες ατέλειωτες για όσα μου και μας προσφέρει. Εάν είσαι Αθηναίος, ξέρεις ακριβώς για ποια πράγματα μιλάω, τώρα εάν είσαι επισκέπτης, θα είσαι παρά πολύ τυχερός εάν επιλέξεις μαζί με εμάς τους «ντόπιους» να «χαθείς» στο κέντρο της πόλης, στις 22-23 Δεκεμβρίου. Τις μέρες αυτές, ο δήμος Αθηναίων με το This is Athens θα σου δώσει τη μοναδική ευκαιρία να τη γνωρίσεις με τον καλύτερο και ιδανικό τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, σε προσκαλεί σε μια μεγάλη γιορτή στην Πλατεία Θεάτρου και τη Στοά Εμπόρων, δύο σημεία της πόλης που παίρνουν ξανά ζωή, τα οποία ακόμα και εμείς που μένουμε μόνιμα εδώ, να μην έχουμε περάσει ούτε απέξω. Είμαστε όλοι καλεσμένοι για να ακούσουμε υπέροχες μουσικές, να μυηθούμε για τα καλά στο πνεύμα των εορτών, να γνωρίσουμε ανθρώπους και τις επιχειρήσεις τους, που κρατούν ακόμα το κέντρο «ζωντανό», να δοκιμάσουμε γεύσεις, να κατασκευάσουμε αναμνηστικά για να θυμόμαστε τις μέρες αυτές, και άλλα πολλά, παρά πολλά, τόσα πολλά! Σας επισυνάπτω εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα, με τις ακριβείς ώρες και οδούς, και εσείς απλά επιλέξτε ποιο είναι αυτό που σας ταιριάζει.

Φέτος τις γιορτές κοινωνικοποιηθείτε, περάστε τέλεια και πάνω από όλα αναζωογονηθείτε μέσα από την πόλη αυτή, αλλά δώστε και τη δική σας ενέργεια ώστε να ζωντανέψει! Πραγματικά εύχομαι σε λίγα χρόνια από τώρα κοιτώντας την πόλη μας, να βλέπουμε χρώμα και «λάμψη» παντού!

this is athens ralli

Μπείτε και στο polis2.thisisathens.org όπου μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα δρώμενα, όπως δημιουργικές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες, d.j. sets, καλλιτέχνες από την αθηναϊκή σκηνή hip-hop, διαδραστικά installations, χορευτικές ομάδες, stand-up comedy, εκθέσεις ζωγραφικής και πολλά, πολλά άλλα, με την υπογραφή του This is Athens! Θα κατενθουσιαστείτε!

Καλές μας γιορτές!