Πέφτοντας από τα σύννεφα!

Νικολέττα Ράλλη
Πέφτοντας από τα σύννεφα!

Δεν είναι απαραίτητα κακό...

Καλημέρα φίλες μου και καλή μας χρονιά! Που εδώ που τα λέμε όπως και να είναι το 2019, δεν γίνεται να μην είναι καλύτερο από το 2018. Κάθε χρόνο, περίπου τέτοιες μέρες (είναι λίγο πριν ξεστολίσουμε το δέντρο), πιάνω τον εαυτό μου να προβληματίζεται για την χρόνια που έρχεται. Όπου, το «πρόβλημα» δεν είναι απαραίτητα κακό, όπου, το «πέφτω από τα σύννεφα» (όπως και ο τίτλος αυτού του άρθρου) επίσης. Η νέα αυτή χρόνια με βρήκε πιο συγκεντρωμένη από ποτέ, πιο γειωμένη θα μπορούσα να το πω πιο απλά. Γιατί κι εγώ κάποιες φορές έχω υπάρξει αιθεροβάμων, να «πετάω» ψηλά και κατά συνέπεια έχω «πέσει» άλλες τόσες, χωρίς όμως ευτυχώς να χτυπήσω.

Όχι δεν μιλάω με γρίφους και είμαι σίγουρη ότι πολλές από εσάς καταλαβαίνετε ακριβώς εννοώ. Μιλάω για εκείνες τις στιγμές, για εκείνες τις εμπειρίες και για εκείνους τους ανθρώπους που ενώ έχουμε όλη την καλή θέληση να τις/τους ζήσουμε μπορεί απλά είτε να μην θέλουν αυτοί, είτε να έχουμε πέσει εντελώς έξω για το πώς είχαμε φανταστεί αυτή την νέα περιπέτεια. Την περιμέναμε μαγική, την περιμέναμε να μας «ταξιδέψει» κάπου τελοσπάντων που θα είναι ωραία και χαρούμενα και κάπου εκεί είναι που νιώθουμε το κορμί μας να «πέφτει». Καταρχάς θα σας πω ότι όχι μόνο δεν πειράζει που πέσατε, αλλά να χαίρεστε κιόλας που έγινε νωρίς και θυμάστε τον δρόμο της επιστροφής. Είτε πρόκειται για σχέση ανθρώπινη, είτε για δουλειά πάντα και όλες μας έχουμε εκείνο το σημαδάκι ή την αφορμή ότι κάποιο «εξάρτημα» λείπει. Μην βάλετε λοιπόν τον εαυτό σας στο «τρένο» αυτό, διαλέξτε άλλο μέσο ή πηγαίνετε ακόμα και με τα πόδια. Τώρα άμα βρείτε και κάποιον να σας κουβαλήσει στις πλάτες του αυτό θα ήταν τέλειο.

Αυτό εύχομαι λοιπόν σε όλες εσάς τις αναγνώστριες αυτής την ταπεινής αλλά πάντα στήλης του Queen.gr. Να παίρνετε σωστές αποφάσεις και φυσικά να αγαπάτε, να γελάτε, να ζείτε!

Love, Laugh, Live!

ΥΓ: Φέτος για πρώτη φορά έγραψα σε ένα χαρτάκι τους στόχους μου για την νέα χρόνια. Συγκεκριμένα πράγματα όμως, όχι γενικές καλλιστειακές απαντήσεις! Μια φίλη, μου είπε ότι πιάνει. Δοκιμάστε το και εσείς!!!