Φέτος ας βγάλουμε την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά του εαυτού μας!

Νικολέττα Ράλλη
Φέτος ας βγάλουμε την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά του εαυτού μας!

Μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει μάταια, χωρίς ουσία, χωρίς να δημιουργείτε αναμνήσεις, χωρίς μικρές αλλά και μεγάλες στιγμές απόλαυσης!

Καλημέρα φίλες μου!

Μέσα από το συγκεκριμένο άρθρο μου, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας – αν και λίγο καθυστερημένα – τα προσωπικά μου New Year’s Resolution, αφού η χρονιά μόλις ξεκίνησε και έχουμε μπροστά μας αρκετό χρόνο ώστε να προγραμματίσουμε ουσιαστικά τα θέλω μας, και να φροντίσουμε κάπως πιο στοχευμένα να κάνουμε την κάθε μέρα μας πιο χαλαρή, πιο όμορφη πιο... διασκεδαστική!

Η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά, αμέσως μόλις αλλάζει ο χρόνος, συνειδητά ή ασυνείδητα, περνάει από το μυαλό όλων μας τι θα θέλαμε να αλλάξει ή τι προσδοκούμε από τη νέα χρονιά. Βλέποντας τι μου έλειψε το 2018, διαπίστωσα ότι δεν «χόρτασα» από στιγμές με αγαπημένους φίλους, δεν πέρασα όσο χρόνο θα ήθελα με την κάντυ μου αλλά δεν κατάφερα να κάνω αρκετά ταξίδια ώστε να γεμίσω εικόνες και εμπειρίες γνωρίζοντας νέους τόπους και νέες γεύσεις. Ήταν μία χρονιά που έδωσα μεγάλη βαρύτητα στον επαγγελματικό τομέα (όπως κάνουμε όλοι μας) με αποτέλεσμα να μπω σε ένα πιο «σοβαρό» τριπάκι καθημερινότητας που νοιώθω ότι μου στέρησε πολύτιμες στιγμές.

Το νόημα σε όλα αυτά βέβαια παίρνει ουσία αν μοιράζεσαι όλα τα παραπάνω με αγαπημένα σου πρόσωπα αρκεί να είναι στιγμές που θα περάσετε ξέγνοιαστα, απενοχοποιώντας όσα μας βαραίνουν στην καθημερινότητά μας – είναι κάτι που είναι άλλωστε γραμμένο στο DNA μας. Μια βραδιά στο τζάκι με επιτραπέζια παιχνίδια και 2-3 καλούς φίλους, ένα ταξίδι με τον αδερφό μου στην Ιορδανία που λίγο μας έλειψε να μας μείνει αξέχαστο για τους λάθους λόγους, αλλά τελικά θα μείνει στο πανθεον ως ένα από τα καλύτερα ταξίδια που έχω κάνει!

ralli me aderfo

Μια εκδρομή στα βουνά της Ηπείρου, αναπνέοντας καθαρό βουνίσιο αέρα. Μία mini εξόρμηση στη φύση με την κάντυ για να παίξω μαζί της, να τρέξουμε, να κυληθούμε στο γρασίδι χωρίς να μας νοιάζει τίποτα!

nikoletta oreo 3

Να έχω πάντα στην τσάντα μου items που να μπορώ να χρησιμοποιώ δημιουργικά ανά πάσα ώρα και στιγμή με το προσωπικό μου παιχνιδιάρικο twist… Από ένα χρωματιστό κοκαλάκι για να πιάσω έναν ανέμελο κότσο και με τούφες να πετούν ακανόνιστα, μέχρι και τα αγαπημένα μου Oreo Crispy & Thin τα οποία είναι πάντα hands on στην τσάντα μου! Και η αλήθεια είναι ότι μου έχουν γίνει πλέον απαραίτητα, αφού μπορούν να καλύψουν από μία μικρή «λιγούρα» που με πιάνει κυρίως τα απογεύματα, όπου και αν βρίσκομαι, αλλά αποτελούν και τον κρυφό μου “άσσο” όποτε κανονίζουμε last minute σουαρέ με τις φίλες μου! Άλλωστε όποτε τα καταφέρνουμε και συναντιόμαστε, φροντίζουμε παρέα με το καφεδάκι μας και με τα super Oreo Crispy & Thin μπισκοτάκια μας, να απελευθερώνουμε τον πιο playful εαυτό μας και να θυμόμαστε όλα τα ευτράπελα της εβδομάδας που πέρασε! Κάθε εβδομάδα, όσα χρόνια και αν περάσουν...

nikoletta oreo 4

Θα μπορούσα να γράφω ώρες ατελείωτες για τα πράγματα που έχω κάνει ήδη και ας βρισκόμαστε μόλις στις αρχές του δεύτερου μήνα του χρόνου, ενώ θα μπορούσα να γεμίσω σελίδες ολόκληρες με αυτά που όχι απλά θέλω να συμβούν, αλλά τα έχω ως δεδομένο ότι θα γίνουν. Μην αφήνετε λοιπόν τον χρόνο να περνάει μάταια, χωρίς ουσία, χωρίς να δημιουργείτε αναμνήσεις, χωρίς μικρές αλλά και μεγάλες στιγμές απόλαυσης! Σηκωθείτε από τον καναπέ, βγείτε έξω, κοινωνικοποιηθείτε, διασκεδάστε με την ψυχή σας! Αδράξτε την μέρα και αρπάξτε κάθε νέα ευκαιρία που σας δίνετε! Και κάπως έτσι, εκεί γύρω στα τέλη του Δεκεμβρίου του 2019, όταν δεν θα χρειαστεί καν να κάνετε τον απολογισμό σας αφού θα φοράτε το πιο πλατύ και γεμάτο χαμόγελο που είχατε ποτέ (μέχρι το επόμενο)!