Ποια είναι η διατροφή μου τελικά;

Νικολέττα Ράλλη
Ποια είναι η διατροφή μου τελικά;

Καλημέρα φίλες μου. Εύχομαι να σας βρίσκω καλά έως και παρά πολύ καλά!

Παρά πολλές φορές λαμβάνω μηνύματα από εσάς όσον αφορά την διατροφή μου. Επειδή βλέπετε ότι ανεβάζω πολλές φωτογραφίες με φαγητά στο Ινσταγραμ (ειδικά κατά την διάρκεια του τελευταίου μου ταξιδιού στην Ιταλία) με ρωτάτε συνήθως εάν τα τρώω όντως αυτά και εφόσον τα τρώω πως είναι δυνατόν να μην παχαίνω. Καταρχάς να σας απαντήσω ότι όντως τα τρώω όλα αυτά τα φαγητά και πως εννοείται ότι, ότι μοιράζομαι μαζί σας στον Ινσταγκραμικο κόσμο είναι είτε επειδή το προτείνω, είτε επειδή εκείνη την στιγμή (instamood) με έχει κάνει εμένα να νιώσω πολύ καλά και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Όσον αφορά τώρα το «Πως και δεν παχαίνεις;» η απάντηση είναι μια ή μάλλον δυο! Αρχικά είναι στο dna μου και δεύτερον και σημαντικότερο είμαι ένας άνθρωπος υπερκινητικός που η πρόταση «αραγμα στον καναπέ» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μου.

IMG 4305 Facetune 12 04 2019 18 36 31

Εννοείται και δεν τρώω κάθε μετά πίτσες και παγωτά και τυχαίνει να είμαι και λάτρης της υγιεινής διατροφής, αλλά δεν με θυμάμαι να έχω στερηθεί ποτέ κάτι, άλλωστε όπως λέει και ένας πολύ καλός μου φίλος «Οποίος χάνει την όρεξη του χάνει και την υγεία του». Παρόλα αυτά σε επόμενο μου άρθρο θα αναφερθώ και στις διατροφικές μου συνήθειες, αλλά και αλλά πράγματα που έχω ανακαλύψει, αισθητικής φύσεως, όπως ο αγαπημένος μου χώρος ευεξίας και ομορφιάς στο Χαλάνδρι, όπου μαζί με τον Ειρήνη και την Γεωργία έχω δει θεαματικά αποτελέσματα στο σώμα μου και κυρίως στα μπούτια μου... καταλάβετε τι εννοώ.
Σας φιλώ και σας εύχομαι ένα πολύ όμορφο και ρομαντικό Σαββατοκύριακο και ακόμα και εάν έχει κρύο και βροχές, βγείτε έξω και περπατήστε ή χορέψτε με την μουσική στην διαπασόν το αγαπημένο σας κομμάτι....

Με βρίσκετε και στο 'Ινσταγκρα, πατώντας εδώ Νικολέττα Ράλλη