Τι θα φορέσουμε στις διακοπές του Πάσχα!

Νικολέττα Ράλλη
Τι θα φορέσουμε στις διακοπές του Πάσχα!

Ας φτιάξουμε μαζί πολύ γρήγορα την βαλίτσα σου!

Καλημέρα και καλή Μεγάλη εβδομάδα!

Αποφάσισα στο σημερινό post να ασχοληθούμε λίγο με την μόδα και πιο συγκεκριμένα με την βαλίτσα των διακοπών του Πάσχα. Καταρχάς, εύχομαι όλες σας να έχετε κανονίσει κάτι, έστω και για δυο μέρες διαφυγής και εάν πάλι όχι, δεν έγινε και τίποτα. Κάτι που επίσης εύχομαι μιας και δεν έχω τσεκάρει το δελτίο του καιρού, είναι οι μέρες που ακολουθούν να είναι ηλιόλουστες και να μην δούμε πάλι καιρικά φαινόμενα εκτός εποχής.

Ανεξαρτήτως του προορισμού, αυτό που θα σας πρότεινα όσων αφορά τα είδη των ρούχων αλλά και των αξεσουάρ είναι να επενδύσετε περισσότερο στην άνεση και λιγότερο στην εμφάνιση. Ξεχάστε ψηλοτακουνα, βραδινά ρούχα, βελούδο, παγιέτες και πολλά make up/ καλλυντικά.

  • Δυο παντελόνια, ένα τζιν και ένα υφασμάτινο σε μπλε ή μπεζ απόχρωση είναι ιδανικά.
  • Δυο t- shirt. Μπορεί να είναι μαύρο, λευκό, μπλε ή γκρι.
IMG 4779
  • Ένα πουκάμισο φόρεμα. Τα έχουν σχεδόν όλα τα brands. Προτιμήστε κάτι σε γήινες αποχρώσεις και εάν είναι φλοράλ μην έχει όλα τα χρώματα του ουρανίου τόξου μαζί.
IMG 4512 Facetune 22 04 2019 01 39 42
  • Ένα μαύρο κολάν για όλη την ημέρα.
  • Εάν έχετε χώρο στην βαλίτσα σας μπορεί το υφασμάτινο παντελόνι να έχει και σακάκι. Βάλτε το και αυτό στην βαλίτσα σας. Εάν πάλι έχετε κάποιο ανεξάρτητο προτιμήστε ένα του χρώματος μαύρο ή λάδι ή μπεζ.
  • Ένα άσπρο πουκάμισο!
  • Όσο αφορά τα παπούτσια, ένα ζευγάρι sneakers (να είναι καθαρά, εάν είναι εφικτό) δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ. Επίσης ένα ζευγάρι καουμπόικες μπότες, από εμένα είναι ένα μεγάλο ναι!
IMG 4687
  • Ένα biker leather jacket και ένα τζιν μπουφάν ή ένα από τα δυο εφόσον έχετε και το σακάκι, είναι η τέλεια επιλογή για πανωφόρι.
IMG 4629 2

Λίγο πριν κλείσετε την βαλίτσα, ολοκληρώστε το styling των ημερών με φουλάρια σε ότι χρωμα επιθυμείτε, διακριτικά κοσμήματα έως και καθόλου. Σε περίπτωση που ακολουθείτε κατά γράμμα τα όσα σας γράφω, μην ξεχάσετε καλτσακια, εσώρουχα και κάτι για τον ύπνο! Και εάν πηγαίνετε κάπου με τον καλό σας, πάρτε του δώρο την λαμπάδα για την Ανάσταση.

Να περάσετε υπέροχα:) My Instagram NikolettaRalli