Το καλοκαίρι στα… πόδια μας!

Νικολέττα Ράλλη
Το καλοκαίρι στα… πόδια μας!

Μπορεί το καλοκαίρι να μην είναι η πιο αγαπημένη μου εποχή του χρόνου (είμαι καθαρόαιμο winter girl!), αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι κάθε μα κάθε καλοκαίρι, ανυπομονώ να ξεχυθώ για shopping therapy και να προμηθευτώ ιδιαίτερα καλοκαιρινά outfits και αξεσουάρ. Άλλωστε το μειονέκτημα του χειμώνα είναι ότι δεν έχει χρώμα και ιδιαίτερη ποικιλία να διαλέξεις για τις εμφανίσεις σου – αρκεί άλλωστε ένα κολάν, ένα μακρύ παλτό και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια για να βάλεις όλη την σεζόν.

Κάτι το οποίο ξεχωρίζω στο look που θα υιοθετήσω για αυτό το καλοκαίρι και γενικότερα θα πλαισιώσει τις αέρινες εμφανίσεις μου, δεν είναι άλλο από τα σανδάλια. Ξυπνάς, φοράς τα δροσερά σου ρούχα έχοντας στην γκαρνταρόμπα σου δυο ζευγάρια σανδάλια (ένα καφέ και ένα μαύρο κατά προτίμηση) και με αυτήν την επιλογή μπορείς να «βγάλεις» όλους τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού. Απλά τα συνδυάζεις με ένα όμορφο χρώμα για το πεντικιούρ σου και ολοκληρώνεις μία πολύ θηλυκή καλοκαιρινή εμφάνιση! Επίσης το πρακτικό της υπόθεσης είναι ότι τα πατουσάκια δροσίζονται και μπορείς να τα βγάζεις πολύ εύκολα για να βουτήξεις τα πόδια σου σε κάποια παραλία , ακόμα και αν πας μία βόλτα μέχρι την Γλυφάδα!

Θέλω όμως την προσοχή σας τώρα, γιατί όσο σημαντική είναι η εμφάνιση, πολύ πιο σημαντική είναι η άνεση και η υγεία μας. Οποιοδήποτε υπόδημα έχει κακό πάτο ακόμα και αθλητικό ή ακόμα και ένα απλό χαμηλό παπούτσι, μπορεί να μας προκαλέσει τεράστια ζημιά στη μέση μας, αφήνοντάς μας να απορούμε πως είναι δυνατόν να συνέβη κάτι τέτοιο σε εμάς, αφού μερικές επιλέγουμε να μην φοράμε καν τακούνια.

nikoletta 2

Η εταιρεία ανατομικών υποδημάτων Scholl, με ιστορία κοντά στα 100 χρόνια, όχι μόνο γνωρίζει τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, αλλά φρόντισε να συνδυάσει τα υποδήματά της με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Έτσι μας παρουσιάζει μία μεγάλη συλλογή από υπέροχα ανατομικά σανδάλια σε διάφορα σχέδια και χρώματα, που θα μας προσφέρουν όλα όσα ακριβώς αναζητάμε για τις πιο άνετες καλοκαιρινές διακοπές. Εγώ επέλεξα σανδάλια σε μαύρο και καφέ που θα με συντροφεύσουν όλους τους υπόλοιπους μήνες, πρωί-βράδυ. Στυλ και άνεση όλα σε ένα!

scholl nikoletta ralli

Ανακάλυψε όλα τα μοντέλα της ΝΕΑΣ collection Άνοιξη/Καλοκαίρι ’19 στο site http://www.costaspapaellinas.gr/el/scholl/!

Like Schollshoes on Facebook www.facebook.com/schollshoes.gr/

Follow Schollshoes on Instagram https://www.instagram.com/schollshoesgr/