Ξεκούραστα μάτια όλη μέρα!

Νικολέττα Ράλλη
Ξεκούραστα μάτια όλη μέρα!

Το καλοκαίρι τελείωσε και οι περισσότερες από εμάς, έχουμε επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας!

Σήμερα, λοιπόν, θέλω να μοιραστώ μαζί σας μερικές από τις ανησυχίες που είχα αναφορικά με κάποια θέματα υγείας. Δεν είναι σημαντικά αλλά, είναι καθημερινά και το σίγουρο είναι πως αν δεν τα αντιμετωπίσεις σωστά, μπορούν να δυσκολέψουν κατά πολύ την κάθε σου μέρα! Θα σας περιγράψω, λοιπόν, τι έκανα και πλέον, απολαμβάνω ξέγνοιαστα και ξεκούραστα τη μέρα μου.

Ξεκίνησα να πηγαίνω πιο συχνά γυμναστήριο, όμως είχα παρατηρήσει ότι κουραζόμουν γρήγορα. Έτσι, ξεκίνησα να παίρνω βιταμίνες προκειμένου να τονώσω την ενέργειά μου και από τότε, αθλούμαι πιο ευχάριστα.

Η αλήθεια είναι, επίσης, πως εδώ και χρόνια είχα παραμελήσει να κάνω έλεγχο της όρασής μου. Συνέχεια έλεγα ότι θα πάω στον οφθαλμίατρο και δεν πήγαινα ποτέ. Είχα γυαλιά μυωπίας εδώ και χρόνια και βαριόμουν να τα αλλάξω! Δυστυχώς όμως, η διαρκής εργασία στον υπολογιστή, μου δημιούργησε τσούξιμο στα μάτια, θολούρα αλλά και αύξηση του αστιγματισμού, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επισκεφτώ τον γιατρό μου άμεσα!

Συζητούσα, λοιπόν, με τον οφθαλμίατρό μου αναφορικά με το ποια μάρκα φακών φοράω και όπως σας έχω αναφέρει αρκετές φορές, είναι οι AIR OPTIX της εταιρείας Alcon που δεν αλλάζω με τίποτα! Αυτή τη φορά όμως, ο γιατρός με ενημέρωσε πως πλέον κυκλοφορούν στην αγορά οι και AIR OPTIX plus HydraGlyde για τον αστιγματισμό τους οποίους και αγόρασα αμέσως μαζί με το υγρό διάλυμα OPTI-FREE PureMoist και από τότε, μπορώ να εργαστώ φορώντας τους φακούς μου περισσότερες ώρες, χωρίς να νιώθω κάποια ενόχληση. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να ανακαλύψεις τόσο τους φακούς όσο και το υγρό διάλυμα που πήρα, εύκολα και παντού!

air optix 2 nikoletta

Ναι, είναι μεγάλη ευκολία να μπορείς να βρεις φακούς που συνδυάζουν τον σωστό τύπο της όρασής σου αλλά και να «δέχονται» τα μάτια σου. Το σίγουρο είναι πως στη δική μου περίπτωση, οι φακοί AIROPTIX plus HydraGlyde έκαναν την κάθε μου μέρα πιο άνετη!

Βρείτε τους AIROPTIX plus HydraGlyde στα συνεργαζόμενα

οπτικά καταστήματα στο www.airoptix.gr