Smoothie αβοκάντο για λαμπερή επιδερμίδα!

Νικολέττα Ράλλη
Smoothie αβοκάντο για λαμπερή επιδερμίδα!

Πανεύκολη και αποτελεσματική συνταγή

Καλημέρα κορίτσια μου! Δεν ξέρω εάν σας το έχω αναφέρει στο παρελθόν, αλλά λατρεύω το αβοκάντο! Μου αρέσει στο τοστ μου για πρωινό με λίγο στημένο lime, στην πράσινη σαλάτα μαζί με τοματίνια ρόκα και χοντρό αλάτι, και το βράδυ στην γουακαμόλε που θα συνοδεύσει τα nachos μου και την αγαπημένη μου σειρά.
Πέρα από την κοιλίτσα μας, το αβοκάντο είναι εξαιρετική επιλογή και μάσκες ομορφιάς και εάν ψάξετε λίγο και στο beauty department του Queen.gr, θα βρείτε τις καλύτερες.

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας κάτι διαφορετικό, μιας και το αβοκάντο το έβαλα σε smoothie. Ειδικά εάν είστε λίγο ταμπέλα, ένα μπλέντερ και φρούτα ανάλογα με τα γούστα σας, θα σας βάλουν στην διαδικασία κάθε μέρα, να ανυπομονείτε για το πρωινό. Ενδεικτικά για το υγρό στοιχείο θα χρειαστείτε ή γάλα αμυγδάλου/ καρύδας, ή χυμό πορτοκαλί και σίγουρα δυο με τρεις κουταλιές της σούπας βρώμη.

Smoothie αβοκάντο
1 αβοκάντο
1 μπανάνα
Μισή κούπα κεφίρ ή γάλα καρύδας
2 κουταλιές της σούπας βρώμη
2 φυλλαράκια μέντα (ιδανικά να έχετε γλάστρα όλο τον χρόνο)

Τα ανακατεύετε όλα μαζί στο μπλέντερ και καλή σας απόλαυση!
Tip: Εάν προτιμάτε το smoothie σας δροσερό. Προτιμήστε να βάλετε την μπανάνα σας από το προηγούμενο βράδυ στην κατάψυξη για να μην «χαλάσετε» το μείγμα με παγάκια.