Τι τρώω μέσα σε ένα 24ωρο!

Νικολέττα Ράλλη
Τι τρώω μέσα σε ένα 24ωρο!

Καλημέρα αγαπημένες μου αναγνώστριες!

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας, τι τρώω μέσα σε ένα 24ωρο. Θα προσπαθήσω να είμαι οσο πιο κατατοπιστική γίνεται και φυσικά όπως πάντα, απόλυτα ειλικρινής απέναντί σας. Καταρχήν, να σας πω ότι από την στιγμή που έμαθα ότι είμαι έγκυος, εννοείται ότι άρχισα να προσέχω περισσότερο την διατροφή μου. Τι εννοώ με αυτό; Έβαλα το πρωινό στην καθημερινότητά μου, που μέχρι και τότε εάν εξαιρέσεις διακοπές σε ξενοδοχεία όπου όλα τα έχεις έτοιμα, δεν είχα ασχοληθεί ποτέ μα ποτέ. Κάτι άλλο που ελάττωσα είναι ο καφές, μιας και επιτρέπεται λίγη καφεΐνη μέσα στην μέρα (ανάλογα και με τον άνθρωπο).

Και ξεκινώ:

Πρωινό
Θα επιλέξω κάτι σε smoothie, στο οποίο πέρα από φρέσκα φρούτα, θα προσθέσω κουάκερ και λιναρόσπορο και για το υγρό στοιχείο κεφίρ ή γάλα φρέσκο ή γιαούρτι.

IMG 1394

Μεσημεριανό

Το μεσημέρι θα φάω συνήθως κάτι που θα έτρωγα άνετα για πρωινό.
Είτε ψωμί ολικής αλέσεως με φέτες αβοκάντο, σφιχτό αυγό, λαδακι και λάιμ ή κάποιο τοστάκι με τυρί και γαλοπούλα. Πολλές φορές βάζω στο πλάι είτε τοματίνια, είτε σπανάκι αχνιστό, που μου αρέσει παρά πολύ.

Όσον αφορά τα υλικά, όλων όσων σας παρουσιάζω, εννοείται ότι έχω φροντίσει να είναι τα πιο ποιοτικά και τα πιο καλά, κάτι που για να είμαι ειλικρινής, το πρόσεχα ανέκαθεν. Κοστίζει, αλλά αξιζει!

IMG 6534
IMG 6477

Απόγευμα

Το απογευματάκι θα φάω ή τίποτα ή θα πιω ένα τσάι χωρίς καφεΐνη (κυκλοφορούν παρά πολλά στο εμπόριο) και θα το συνοδεύσω με ένα τοστ ολικής αλέσεως με αμυγδαλοβούτυρο και μαρμελάδα βατόμουρο.

IMG 2159
IMG 6714

Βράδυ

Τώρα εδώ τι να πρωτοπώ. Ίσως φάω μια σούπα, ίσως φάω μια πίτσα ολόκληρη, ίσως φάω τρία πίτα μπιφτέκι με από όλα, είτε φάω απλά μια σαλάτα.
Οι πιο αγαπημένες μου σαλάτες είναι λάχανο καρότο με μπόλικο λεμόνι και μια κουτάλια της σούπας λάδι ή σαλάτα με αβοκάντο.

Σαλάτα αβοκάντο
Ένα αβοκάντο, 15 ντοματίνια, 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, 1 μικρό αγγουράκι, μισό στημένο lime. Τα ψιλοκόβω και τα ανακατεύω όλα μαζί.

IMG 1055
IMG 1055

Το αλάτι που χρησιμοποιώ είναι είτε το ροζ Ιμαλαΐων ή θαλασσινό ακατέργαστο.

Οτιδήποτε άλλο θέλετε να μάθετε, μην ντραπείτε να επικοινώνησετε μαζί μου στο Nikoletta Ralli.

:)