Γαλακτομπούρεκο

6 SHARES

Μπορούμε αν θέλουμε να αρωματίσουμε το σιρόπι με πορτοκάλι κάνοντας ακριβώς την ίδια διαδικασία.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για 1 ταψί 33x26

125 γρ. Βούτυρο, λιωμένο

1 πακέτο Φύλλο κρούστας

Για την κρέμα:

600 γρ. Γάλα εβαπορέ ΝΟΥΝΟΥ Γεύσεις Σπιτικές

600 ml. νερό

180 γρ. Σιμιγδάλι

150 γρ. Ζάχαρη

50 γρ. Βούτυρο

3 Αυγά

2 Βανίλιες

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies