Σήμερα πρέπει να δοκιμάσεις nanaimo bars

1 SHARE

Η λιωμένη σοκολάτα πρέπει να έχει κρυώσει ελαφρώς πριν την τοποθετήσουμε πάνω στο γλυκό.

 

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη βάση:

120 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

55 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

2 κ.σ. κακάο κοσκινισμένο

150 γρ. μπισκότα τύπου digestive, θρυμμαστισμένα πάρα πολύ καλά

80 γρ. καρύδα, τριμμένη

70 γρ. αμύγδαλο θρυμματισμένο

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ