Σήμερα πρέπει να δοκιμάσεις nanaimo bars

Σήμερα πρέπει να δοκιμάσεις nanaimo bars

Η λιωμένη σοκολάτα πρέπει να έχει κρυώσει ελαφρώς πριν την τοποθετήσουμε πάνω στο γλυκό.

 

ΥΛΙΚΑ




Υλικά για τη βάση:

120 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

55 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

2 κ.σ. κακάο κοσκινισμένο

150 γρ. μπισκότα τύπου digestive, θρυμμαστισμένα πάρα πολύ καλά

80 γρ. καρύδα, τριμμένη

70 γρ. αμύγδαλο θρυμματισμένο

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com