Nanaimo bars

1 SHARE

Η λιωμένη σοκολάτα πρέπει να έχει κρυώσει ελαφρώς πριν την τοποθετήσουμε πάνω στο γλυκό.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη βάση:

120 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

55 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

2 κ.σ. κακάο κοσκινισμένο

150 γρ. μπισκότα τύπου digestive, θρυμμαστισμένα πάρα πολύ καλά

80 γρ. καρύδα, τριμμένη

70 γρ. αμύγδαλο θρυμματισμένο

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

1 SHARE
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies