Σπιτική γκρανόλα

Σπιτική γκρανόλα

Πρέπει να αφήσουμε την γκρανόλα να κρυώσει καλά πριν την κόψουμε.

ΥΛΙΚΑ




Υλικά για τη γκρανόλα:

160 γρ. βρώμη

70 γρ. ξηροί καρποί της αρεσκείας μας, ελαφρώς θρυμματισμένοι

50 γρ. ηλιόσποροι

150 γρ. αποξηραμένα φρούτα της αρεσκείας μας

3 κ.σ. καστανή ζάχαρη

1 κ.γ. κανέλα σε σκόνη

½ κ.γ. αλάτι

¼ κ.γ. γαρύφαλλο σε σκόνη

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Βρες τη συνταγή στο giorgostsoulis.com