Γρανίτες καρπούζι - ακτινίδιο

2 SHARES

Προσθέτουμε το λεμόνι για να μη ζαχαρώσει το σιρόπι μέσα στην κατάψυξη. 

2) Σε περίπτωση που θέλετε να δημιουργήσετε δύο ξεχωριστές στρώσεις από τα μείγματα θα πρέπει να αφήσετε να παγώσει πρώτα ο χυμός ακτινίδιο και ύστερα θα προσθέσετε το χυμό καρπούζι. 3) Αν δεν έχετε φόρμες για γρανίτες μπορείτε να αδειάσετε τους χυμούς ακτινίδιο και καρπούζι σε μία ορθογώνια φόρμα για κέικ, ανακατεύοντας κάθε 30 λεπτά με ένα πιρούνι μέχρι να γίνει η γρανίτα.

ΥΛΙΚΑ

60 γρ. γλυκαντικό σε σκόνη (ασπαρτάμη ή σουκραλόζη)

600 ml. νερό

½ κ.γ. βανίλια εκχύλισμα

 600 γρ. ακτινίδιο

500 γρ. καρπούζι

40 γρ. τζίντερ σε σκόνη

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

2 SHARES
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ