Παρφέ με φυστικοβούτυρο

13 SHARES

Μια γλυκιά αμαρτία που θα πάθετε ζαβλαμά!

#tsoulotip: 1. Όλα τα υλικά για τη μους πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου για να αφρατέψει και να σφίξει το μείγμα. 2. Ανακατεύουμε απαλά τη σαντιγί στο μείγμα με το φυστικοβούτυρο για να μην κόψει.

ΥΛΙΚΑ

Για τη γκανάζ:
80 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
80 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης

Για τη mousse φυστικοβούτυρο:
130 γρ. τυρί κρέμα
130 γρ. φυστικοβούτυρο, απαλό
60 γρ. ζάχαρη άχνη
½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
200 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης
Φιστίκια peanuts, θρυμματισμένα για το σερβίρισμα

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

13 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ