Η απόλυτη συνταγή των Χριστουγέννων: Τα μελομακάρονα του Άκη Πετρετζίκη

Ας γλυκάνουμε τη διάθεσή μας με λίγα μελομακάρονα.

Για το σιρόπι

  • Βάζουμε τα υλικά για το σιρόπι, εκτός απο το μέλι, να βράσουν.
  • Σημειώστε ότι πρέπει να ξεκινήσουμε το σιρόπι 3-4 ώρες πριν αρχίσουμε να φτιάχνουμε τα μελομακάρονα για να προλάβει να έχει κρυώσει όταν βγουν τα μελομακάρονά μας από τον φούρνο.
  • Μόλις το σιρόπι πάρει μία βράση αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το μέλι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει.

Βρες τη συνταγή στο akispetretzikis.com

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ