Συνταγή του Άκη Πετρετζίκη για stollen με λευκή σοκολάτα

4 SHARES

Ένα από τα πιο ωραία χριστουγεννιάτικα γλυκά.

  • Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το γάλα, τη ζάχαρη, τη μαγιά και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός. Προσθέτουμε το βούτυρο, 480 γρ. αλεύρι, αλάτι, το αβγό και χτυπάμε με τον γάντζο σε δυνατή ταχύτητα για 6-8 λεπτά.
  • Σε ένα μιξεράκι ρίχνουμε τα φουντούκια, τα φιστίκια και χτυπάμε μέχρι να σπάσουν σε μικρά κομμάτια. Μεταφέρουμε σε ένα μπολ.

Βρες τη συνταγή στο akispetretzikis.com

4 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ