Η Αθηνά Οικονομάκου φτιάχνει σοκολατένια βραχάκια... και μας τρελαίνει

Η Αθηνά Οικονομάκου φτιάχνει σοκολατένια βραχάκια... και μας τρελαίνει

Θέλουμε τη συνταγή της asap

Η αλήθεια είναι πως το 2020 οι περισσότεροι στον πλανήτη (όχι μόνο στην Ελλάδα) αναθερμάναμε τις σχέσεις μας με την κουζίνα. Μαγειρική, ζαχαροπλαστική, γενικά δοκιμάσαμε τις δυνατότητες μας σε πολλά πράγματα, άλλα πέτυχαν, άλλα όχι. Το σίγουρο είναι πως μέχρι να βγει το 2020 θέλουμε να μάθουμε να φτιάχνουμε και τα κολασμένα βραχάκια της Αθηνάς Οικονομάκου.

Η όμορφη ηθοποιός μέσα σε αυτήν την καραντίνα γυμνάστηκε, έχτισε κοιλιακούς και έφτιαξε συνταγές που της άρεσαν. Το βράδυ της Τρίτης μάλιστα έφτιαξε τα αγαπημένα της βραχάκια και μας έδειξε όλη τη διαδικασία στο Instagarm account της μέσα από stories. Τη συνταγή δεν μας την έδωσε, αλλά μέσα από τα βίντεο η αλήθεια είναι πως μας άνοιξε την όρεξη.

Έχουμε μια ιδιαίτερη εκτίμηση και ροπή προς τα γλυκά, οπότε δεν μπορούσαμε με τίποτα να πάρουμε τα μάτια μας από τα stories της. Στην αρχή έκοψε τη σοκολάτα, μετά την έλιωσε σε μπεν μαρί και στη συνέχεια έριξε μέσα τα αμύγδαλα ολόκληρα. Λογικά δεν πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να φτιάξεις τα δικά σου βραχάκια αν κρίνουμε από τα βήματα, αλλά λέμε να ζητήσουμε από την Αθηνά να μας δώσει τη δική της συνταγή για τα λαχταριστά βραχάκια που είδαμε στο Instagram και μας στοίχειωσαν.