Φτιάξε υπέροχες μπάλες από σοκολάτα που λιώνουν μέσα στο ζεστό ρόφημά σου

Φτιάξε υπέροχες μπάλες από σοκολάτα που λιώνουν μέσα στο ζεστό ρόφημά σου

Δεν μπορείς ποτέ να φας μόνο μια μπουκιά!

Τα βλέπεις στο Instagram και τα ζηλεύεις. Ειδικά στα hands on videos που ανεβάζουν διάφοροι pastry chefs από το εξωτερικό, νομίζεις πως είναι τόσο εύκολα που τρέχεις απευθείας στην κουζίνα για να αναζητήσεις τα υλικά.

Εδώ όμως μιλάμε για γλυκές και άκρως λαχταριστές -απίστευτες- βόμβες από ζεστή σοκολάτα που μπορείς μέσα σε λίγα λεπτά να φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι. Η διαδικασία είναι τόσο διασκεδαστική και εύκολη που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Όσο για την διακόσμηση κάθε μπάλας, εξαρτάται από τα γούστα και φυσικά την περίσταση. Οι μικρές «βόμβες» από ζεστή σοκολάτα αποτελούν την τελευταία τάση στο εξωτερικό και εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε γιατί! Είναι εξαιρετικά εύκολες να φτιαχτούν, μπορούμε να διασκεδάσουμε δημιουργώντας τες, να τις διακοσμήσουμε με χαριτωμένα καραμελάκια και τρούφες και μόλις ρίξουμε επάνω τους λίγο ζεστό γάλα, μπορούμε να πιούμε ένα υπέροχο ρόφημα σοκολάτας.

Αυτές οι βόμβες σοκολάτας είναι τέλεια για κάθε περίσταση και κάνουν ένα υπέροχο και ξεχωριστό δώρο στους λάτρεις της σοκολάτας.

Ρίξε λίγο ζεστό γάλα πάνω τους και παρακολούθησε τη σοκολάτα να αποκαλύπτει μια γλυκιά έκπληξη στο εσωτερικό της!

Για τις μπάλες από ζεστή σοκολάτα θα χρειαστείς:

-mini marshmallows

-φόρμα από σιλικόνη σε σχήμα σφαίρας

-σκόνη για ρόφημα σοκολάτας

-κομματάκια σοκολάτας ή κουβερτούρα σε ράβδους

Δες πώς θα παρασκευάσεις τις υπέροχες αυτές μπάλες στο video που ακολουθεί: