O πιο ωραίος τρόπος για να φας το γιαούρτι με κινόα (photo)

4 SHARES

Μια λιγούρα απογευματινή, θα την καλύψεις μόνο έτσι.

Ενδίδεις στο παγωτό που σκέφτεσαι εδώ και μία ώρα ή μήπως καταναλώνεις την εναλλακτική της διαιτολόγου- διατροφολόγου;

Η Κλειώ Δημητρίαδου στον λογαριασμό της στο Instagram συνδύασε το απλό και ταπεινό γιαούρτι με μια έκρηξη γεύσεων που θα ικανοποιήσει απόλυτα τη λιγούρα για κάτι γλυκό.

Γιαούρτι με αμυγδαλοβούτυρο και pop κινόα προτείνει η ειδικός και εξηγεί:

«Γιαούρτι με αμυγδαλοβούτυρο και quinoa pops. Σε μέτρια θερμοκρασία και σε τηγανάκι αντικολλητικό ψήνουμε την κινόα (αφού την πλύνουμε και την αφήσουμε να στεγνώσει) και γίνεται μυρωδάτη ενώ θυμίζει το ψημένο σουσάμι.

«Σκάει» λίγο και ακούγεται σαν ποπ κορν και γι ‘αυτό λέγεται quinoa pops».

Η pop quina μπαίνει σε σαλάτες, γιαούρτια, bowls αλμυρά και γλυκά και δίνει το τραγανό στοιχείο που κάνει πιο λαχταριστό το σνακ ή το γεύμα.

Όσο για το συγκεκριμένο σνακ, οι τρεις κουταλιές θα σου δώσουν μόνο 100 θερμίδες.

4 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ