Jennifer Aniston: Λυπάται που μας το χαλάει αλλά δεν έχει δοκιμάσει ποτέ τη viral σαλάτα της

Πατούλια Κατερίνα
Jennifer Aniston: Λυπάται που μας το χαλάει αλλά δεν έχει δοκιμάσει ποτέ τη viral σαλάτα της

Πόσες και πόσες φορές δεν έχεις δει γραμμένη και εκτελεσμένη τη σαλάτα της Jennifer Aniston.

Μια συνέντευξη της Courtney Cox το 2010, στους Los Angeles Times, ήταν ικανή να θρέψει μια ολόκληρη παραφιλολογία πίσω από μια σαλάτα, εκείνη που υποτίθεται πως έφτιαχνε η Jennifer Aniston.

Η αλήθεια για τη σαλάτα

Η σαλάτα που γνώρισε ξανά και ξανά στιγμές δόξας, έγινε μέσα στον χειμώνα viral στο Tik Tok, αναγκάζοντας πια, την Aniston να εξηγήσει πως λυπάται που μας το χαλάει αλλά αυτή που προβάλλεται δεν είναι η σαλάτα της:

«Λυπάμαι, νιώθω σαν να σας απογοητεύω όλους, αλλά αυτή δεν είναι η σαλάτα», είπε η Aniston στο Shape, στη διάρκεια μιας zoom συνέντευξης τονίζοντας πως παρότι φαίνεται απίθανη, δεν είναι η σαλάτα που έτρωγε στα γυρίσματα από τα Φιλαράκια.

Η αποκάλυψη για την green σαλάτα της Rachel Greene στα «Τα φιλαράκια» ήρθε δια στόματος Courtney Cox, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλυψε πως η Jennifer Aniston έτρωγε την ίδια σαλάτα κάθε μέρα στα γυρίσματα της σειράς επί 10 χρόνια.

«Ήταν μια σαλάτα Cobb που η Jennifer παρασκεύαζε με μπέικον γαλοπούλας και φασόλια garbanzo και δεν ξέρω τι άλλο», είχε πει η Cox στους Los Angeles Times.

Η Aniston αποκάλυψε μάλιστα πως δεν ξέρει καν ποιος είχε την έμπνευση για τη συνταγή αυτή, με τον αρακά, τον οποίο δεν θεωρεί ιδανικό για σαλάτα και για την πέψη:

Το διάστημα αυτό η Aniston δεν τρέφεται μόνο με σαλάτες, και προτιμά υγιεινές τροφές με προτεραιότητα στην ισορροπία και την ποικιλία με την Jen να τονίζει πως πρέπει να ενδίδουμε και στους γευστικούς πειρασμούς.

Τι είχε τελικά η τότε σαλάτα; Ψιλοκομμένο μαρούλι, κοτόπουλο, ασπράδι αυγού, φασόλια garbanzo, μπέικον και βινεκρέτ.

Η συνταγή για ψεύτικη «τέλεια σαλάτα»

1/3 κούπα πλιγούρι

2-3 ψιλοκομμένα αγγουράκια

ψιλοκομμένος μαϊντανός

ψιλοκομμένη μέντα

ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι

φιστίκια Αιγίνης

1 κονσέρβα αρακά

ψιλοκομμένη φέτα

μπέικον γαλοπούλας