Shopping + Crodino = My happy hour

Κατερίνα Ευαγγελινού
Shopping + Crodino = My happy hour
Dimitris Skordas Photography

Η λέξη «καλοκαίρι» σημαίνει πολλά: Ήλιος, θάλασσα, διακοπές νησιά και… καλοκαιρινά outfits!

Δεν ντρέπομαι να παραδεχτώ ότι είμαι fashion addict και ότι το καλοκαίρι δεν είναι απλά μία εποχή για εμένα #Notsorry. Είναι μία αφορμή να ανανεώσω την γκαρνταρόμπα μου. Ναι, ανυπομονώ για τις ατελείωτες ημέρες στην παραλία, για τα βράδια στο νησί, για τις εκδρομές και την ανεμελιά, αλλά πάντοτε συνδυάζω κάθε καλοκαιρινή σκέψη… με ένα outfit!

Η αναζήτηση αυτών των outfits είναι σαν τελετουργία για εμένα. Είναι μία εμπειρία την οποία απολαμβάνω με τις φίλες μου, αλλά και το αγαπημένο μου απεριτίφ που «δίνει» γεύση στις στιγμές μου. Καμία shopping εμπειρία, άλλωστε, δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς drinks και catch up. Θα καταλάβεις τι εννοώ…

Ο προορισμός μου για το summer styling που μου φτιάχνει τη διάθεση

Βγαίνοντας σήμερα το πρωί από το σπίτι, στάθηκα για λίγο στην εξώπορτα και κοίταξα γύρω μου. Η θερμοκρασία ήταν ό,τι έπρεπε για να φορέσω το αγαπημένο μου ριγέ πουκάμισο με το denim μου και να ξεκινήσω την ημέρα μου. Η σημερινή μέρα όμως, ήταν πιο ιδιαίτερη, αφενός γιατί όλοι έμοιαζαν λίγο διαφορετικοί στον δρόμο, πιο χαρούμενοι, πιο χαλαροί -ίσως γιατί αισθανόμουν και εγώ έτσι. Αφετέρου γιατί το πρόγραμμά μου περιλάμβανε μία ultra girly shopping εμπειρία.

Βλέπεις, ο Ιούνιος είναι η «πύλη» της νέας σεζόν και για να γίνει το σωστό restart στην γκαρνταρόμπα μου, πέρα από τη μελέτη που κάνω στα καλοκαιρινά μου items για να εντοπίσω τυχόν «κενά», πάντα καταλήγω σε γνωστό πολυκατάστημα του κέντρου. Έτσι και πριν από μερικές ημέρες λοιπόν, βρέθηκα εκεί για να επιλέξω τα χρώματα, τα prints και τα αέρινα υφάσματα, που θα εναρμονιστούν με την αναμελιά της αγαπημένης μου εποχής και που θα μου δώσουν έμπνευση για εμφανίσεις με χαρακτήρα και cool αισθητική.

Και η αλήθεια είναι, πως ήμουν σίγουρη πως στο συγκεκριμένο μέρος θα συναντήσω τις αγαπημένες μου φίλες και το shopping… δεν θα σταματήσει εκεί. Διότι, τα καταστήματα είναι η αρχή και το «κλείσιμο» γίνεται πάντα στο αγαπημένο μας bar με πολλές… φυσαλίδες και κουβέντα.

Η ώρα του απεριτίφ που «κορυφώνει» την urban και fashionable αισθητική

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του έτους λοιπόν, που αδιαμφισβήτητα, με μεταμορφώνει στην πιο όμορφη εκδοχή μου ή μάλλον εγώ μεταμορφώνομαι, χάρη στις στιλιστικές μου επιλογές. Και όταν αυτές μάλιστα, πρόκειται να συνοδευτούν από ένα μη αλκοολούχο, παγωμένο απεριτίφ όπως το Crodino, γνωρίζω πως μπορώ να μιλάω για μία ανυπέρβλητη απογευματινή εμπειρία shopping, όπως αυτή που έζησα με τις αγαπημένες μου Ευαγγελία και Ναταλία.

Γιατί; Διότι, όταν έχουμε στο ποτήρι μας 15 διαφορετικά βότανα, μπαχαρικά και ρίζες, που έχουν εκχυλιστεί, αφού πρώτα έχει γίνει η προσθήκη διοξειδίου του άνθρακα για να δημιουργηθούν οι φυσαλίδες, συγκεντρωμένα σε ένα και μόνο μη αλκοολούχο απεριτίφ, όπως το Crodino, το μόνο σίγουρο είναι πως η καλοκαιρινή μας ενέργεια αλλά και το απαράμιλλο στυλ μας μπορούν να απογειωθούν στη στιγμή.

Άλλωστε, για να δείχνουμε όμορφες, δεν αρκεί η μαυρισμένη επιδερμίδα που έχουμε τους καλοκαιρινούς μήνες, το χρώμα των μαλλιών μας, που χάρη στο λαμπερό ήλιο δείχνει πιο φυσικό, τα αέρινα ρούχα μας ή το ελαφρύ μακιγιάζ που επιλέγουμε για μία καλοκαιρινή έξοδο. Πρέπει να νιώθουμε καλά και αυτό ακριβώς με κάνει να νιώθω και το αγαπημένο μου Crodino -που μετράει περίπου 6 δεκαετίες. Αμέσως μόλις αντικρίσω το κίτρινο χρώμα του και τις φυσαλίδες του στο ραντεβού για catch up που δίνω με τις φίλες μου, μετά από την καλοκαιρινή εμπειρία shopping μας, νιώθω ότι όλα είναι όπως ακριβώς πρέπει!

Το καλοκαίρι, άλλωστε, είναι από μόνο του… state of mind, όμως το πραγματικά δικό μου καλοκαίρι ορίζεται από τις κορυφαίες εμπειρίες shopping που μου προσφέρουν χαρά και διασκέδαση μέσα στην ημέρα μου και πάντα, καταλήγουν στο «άτυπο» ραντεβού με τις αγαπημένες μου φίλες για απογευματινό catch- up.

Το καλοκαίρι, για εμένα, ορίζεται από το απαράμιλλο στυλ που μπορώ να διαμορφώσω και τις φυσαλίδες του παγωμένου Crodino, που αναδεικνύει το summer styling μου αλλά και τις στιγμές μου. Αυτό ακριβώς, είναι το happy hour μου αλλά και η υπενθύμιση πως το καλοκαίρι είναι για ακόμα μία φορά εδώ, με σκοπό να αναδείξει την πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού μου.