Συνταγή για τα πιο νόστιμα brownies που έχετε φάει ποτέ!

Συνταγή για τα πιο νόστιμα brownies που έχετε φάει ποτέ!

Ο απόλυτος σοκολατένιος πειρασμός

Στο άκουσμα της σοκολάτας, δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς τρελαινόμαστε! Αγαπημένη μας αμαρτία δε θα μπορούσε να ήταν άλλη από τα brownies. Και επειδή κατά καιρούς έχουμε δεχτεί πολλά emails στα οποία μας ζητάτε εύκολη συνταγή για πεντανόστιμα brownies, εμείς δε θα μπορούσαμε να σας χαλάσουμε το χατίρι. Πάμε να δούμε τι θα χρειαστείτε:

Υλικά:
250 γρ. ζάχαρη
140 γρ. ανάλατο βούτυρο
65 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 αυγά
½ κ.γ εκχύλισμα βανίλιας
65 γρ. σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη
¼ κ.γ αλάτι
75 γρ. τριμμένο καρύδι

Εκτέλεση:
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C. Τοποθετήστε τη σχάρα στο χαμηλότερο σημείο του φούρνου. Τοποθετήστε μέσα σε ένα τετράγωνο ταψί μια λαδόκολλα.
- Ρίξτε σε ένα πυρίμαχο μπολ το κακάο, τη ζάχαρη, το βούτυρο και το αλάτι. Ανακατέψτε καλά και έπειτα τοποθετήστε το μπολ μέσα σε μια κατσαρόλα την οποία και θα έχετε γεμίσει με ζεστό νερό. Ανακατεύετε τακτικά μέχρι να λιώσει το βούτυρο και το μείγμα να ομογενοποιηθεί.
- Βγάλτε το μπολ από την κατσαρόλα που βράζει και αφήστε το μείγμα να κρυώσει λιγάκι.
- Όταν γίνει χλιαρό προσθέστε τη βανίλια και ανακατέψτε καλά με μια κουτάλα. Στη συνέχεια, ρίξτε ένα-ένα τα αυγά ανακατεύοντας παράλληλα πολύ καλά.
- Με το που δέσει το μείγμα, προσθέστε το αλεύρι και ανακατέψτε πολύ καλά. Όταν το μείγμα ομογενοποιηθεί πλήρως, τότε μπορείτε να προσθέσετε και τα καρύδια.
- Ρίξτε το μείγμα στο τετράγωνο ταψί και απλώστε το ομοιόμορφα. Αφήστε το να ψηθεί στους 170 ° C για 25-30 λεπτά! Αφού το γλυκό κρυώσει μπορείτε να τα κόψετε σε κομμάτια και να το σερβίρετε, είτε σε κανονικά μεγέθη είτε σε μπουκίτσες.

• Συνοδέψτε τα με παγωτό βανίλια. Αν δεν αγαπάτε ιδιαίτερα τα καρύδια, τότε μπορείτε να τα παραλείψετε!

Διαβάστε ακόμα

Γιάμι γιάμι! Μπάρες με cranberry και λευκή σοκολάτα

Τα πιο λαχταριστά donuts με μπισκότο oreo στο πιάτο σας