Η πιο εύκολη συνταγή για κρέπες σοκολάτα-μπανάνα!

Η πιο εύκολη συνταγή για κρέπες σοκολάτα-μπανάνα!

Θα λατρέψεις αυτή την εναλλακτική και σούπερ γρήγορη συνταγή

Και ποιος δε λατρεύει τις κρέπες; Ειδικά όταν συνοδεύονται από σοκολάτα και μπανάνα, ε, τότε πώς να τους αντισταθείς;

Αν ανήκεις κι εσύ στο group «Αγαπώ τις κρέπες, θέλω μανιωδώς να τις παρασκευάσω μόνη μου στο σπίτι, αλλά βαριέμαι να φτιάξω το φύλλο τους», τότε μόλις σου βρήκαμε τη λύση. Η παρακάτω εναλλακτική συνταγή με tortillas θα σε ενθουσιάσει, όσο ενθουσίασε κι εμάς.

Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά θα έχεις στο πιάτο σου τις πιο νόστιμες και ΓΡΗΓΟΡΕΣ κρέπες ever. Πάμε να δούμε πώς θα τις φτιάξεις και τι θα χρειαστείς:

Banana Nutella Quesadillas 1 1 b0e3d

Υλικά:

2 μεγάλες tortillas
40γρ. κομματάκια μαύρης σοκολάτας
40γρ. κομματάκια σοκολάτας γάλακτος
½ κ.γ. βούτυρο
1 μεγάλη μπανάνα, κομμένη σε λεπτές φέτες

Εκτέλεση:


1.Ρίξε σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι το βούτυρο και άφησέ το να λιώσει σε μέτρια φωτιά. Περίστρεψε το τηγάνι ώστε το βούτυρο να λιώσει ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια και τοποθέτησε πάνω την πρώτη tortilla.
2. Κάλυψέ την με μία στρώση από κομματάκια σοκολάτας (μιξ μαύρης και γάλακτος) και πρόσθεσε ακόμα μια στρώση από φέτες μπανάνας. Τύλιξε την tortilla στη μέση και αναποδογύρισέ την. Πίεζέ την ελαφρώς με τη σπάτουλα όσο ψήνεται, μέχρι να ξεροψηθεί!
3. Βγάλε την όταν γίνει τραγανή και βάλε την σε ένα πιάτο καλυμμένο με αντικολλητικό χαρτί. Επανάλαβε την ίδια διαδικασία και για τη δεύτερη tortilla. Καλή απόλαυση!

Δες και αυτές τις συνταγές:

Συνταγή για το πιο εύκολο και νόστιμο σουφλέ σοκολάτας

Λαχταριστή σπιτική πραλίνα φουντουκιού από τα χεράκια σου!