Ξέχνα για λίγο το γυμναστήριο και φτιάξε αυτά τα pancakes μπανάνας με 2 μόνο υλικά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ξέχνα για λίγο το γυμναστήριο και φτιάξε αυτά τα pancakes μπανάνας με 2 μόνο υλικά

Δεν φαντάζεσαι πόσο γευστικά είναι

Μπορεί να έχουμε μπει για τα καλά πια στο καλοκαίρι –μη μας πεις ότι δεν το έχεις καταλάβει μετά και από αυτήν την αφόρητη ζέστη- και οι εμφανίσεις μας στις παραλίες να είναι όλο και πιο συχνές, όμως και η διατροφή και το γυμναστήριο έχουν τα όρια τους.

Καλή η διατροφή και το γυμναστήριο, όμως και μία ατασθαλία μια στο τόσο δεν βλάπτει. Άσε που η συγκεκριμένη συνταγή για pancakes είναι τόσο ελαφριά και δεν έχει σχεδόν καθόλου θερμίδες. Σου θυμίζουμε πως θα χρειαστείς 2 μόνο υλικά.

1 ώριμη μπανάνα
1 μεγάλο αυγό ελαφρά χτυπημένο

Σε ένα μπολ λιώσε τη μπανάνα με ένα πιρούνι, μέχρι να κάνεις ένα λείο μείγμα. Πρόσθεσε το αυγό και ανακάτεψε καλά (μπορείς αν θες να χρησιμοποιήσεις το μπλέντερ σου για καλύτερα αποτελέσματα). Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίξε μια κουταλιά από το μείγμα και άπλωσε το να έχει το μέγεθος που θες.

Μόλις δεις πως η επιφάνεια έχει γεμίσει πολλές μικρές φυσαλίδες γύρισε τις από την άλλη πλευρά και άφησε τις για 1 με 2 λεπτά. Μόλις ροδίσουν μπορείς να τις βγάλεις από το τηγάνι. Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις για decor είναι δική σου επιλογή και να ξέρεις πως τα pancakes αυτά έχουν μόνο 228 θερμίδες.