Γιαουρτογλυκό στο κόκκινο
ΝΑΓΙΑ ΚΩΣΤΙΑΝΗ
Από τα πιο δροσερά και λαχταριστά γλυκά που μπορείτε να φτιάξετε τις ζεστές μέρες που πρόκειται να ακολουθήσουν. Πολύ εύκολο, πολύ απλό, πολύ νόστιμο, πολύ γρήγορα θα εξαφανιστεί από το ψυγείο σας.
Υλικά
500γρ. γιαούρτι
500γρ. κρέμα για σαντιγί
1 ποτήρι ζάχαρη
2 πακέτα πτι μπερ
200γρ. μαρμελάδα φράουλα
Εκτέλεση
1.Χτυπάτε το γιαούρτι με τη κρέμα και τη ζάχαρη.
2.Απλώνετε τα μισά μπισκότα σε ένα ταψί.
3.Βάζετε πάνω από τα μπισκότα τη κρέμα.
4.Απλώνετε τα υπόλοιπα μπισκότα.
5.Βάζετε από πάνω την μαρμελάδα φράουλα.
6.Βάζετε το ταψί για 2 ώρες στην κατάψυξη.
Bloggers
01
10