Παπουτσάκια

3 SHARES

#tsoulotip: Σε περίπτωση που οι μελιτζάνες είναι πικρές, αφού τις κόψουμε στη μέση κατά μήκος, τους ρίχνουμε αρκετό αλάτι από πάνω και τις αφήνουμε για περίπου μια ώρα. Στη συνέχεια απλά τις ξεπλένουμε και συνεχίζουμε τη διαδικασία της συνταγής.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά:

5 Μελιτζάνες φλάσκες (όχι πολύ μεγάλες)

4 κ.σ. Ελαιόλαδο

2 κ.σ. Φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Υλικά για τον κιμά:

500 γρ. Κιμά μοσχαρίσιο

1 Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 Σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

50 γρ. Βούτυρο

1 κ.σ. Πελτέ ντομάτας

150 ml Κόκκινο κρασί

800 γρ. Ντομάτα κον κασέ κονσέρβα

1 Πρέζα κανέλλα, τριμμένη

1 Πρέζα γαρύφαλλο, τριμμένο

2 Φύλλα δάφνης

Αλάτι

Πιπέρι

Διάβασε την υπόλοιπη συνταγή στο giorgostsoulis.com

3 SHARES
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ