Πώς θα φτιάξεις τις πιο νόστιμες και τραγανές γλυκοπατάτες!

1 SHARE

Τέλειες γλυκοπατάτες

Κόβεις τις γλυκοπατάτες σε μακρόστενα μπαστουνάκια. Σε ένα μπολ βάζεις λάδι, μέλι, πιπέρι, αλάτι και σκόρδο.

Ανακατεύεις τις γλυκοπατάτες στο μείγμα και απλώνεις σε ταψί. Ψήνεις στο φούρνο για 20 λεπτά και πασπαλίζεις με έξτρα αλάτι και λίγο τυρί τσένταρ. Απολαμβάνεις υπεύθυνα!

Διάβασε ακόμα: Πατάτες τηγανιτές αλλά όχι παχυντικές. Δες πώς

1 SHARE
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ