Κοτόπουλο λεμονάτο, από τον Γιώργο Τσούλη

2 SHARES

#tsoulotip: Δίνουμε καλό χρώμα στο κοτόπουλο για να μη μας στεγνώσει κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

ΥΛΙΚΑ
2 μικρά λεμόνια, κομμένα σε κάθετες φέτες
1 ½ κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
4 σκ. σκόρδο, κομμένες στη μέση
4 στήθη κοτόπουλου, χωρίς κόκκαλο & κομμένα κάθετα στη μέση
1 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. βούτυρο, χωρισμένο στα δύο
1 κ.γ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
½ κ.γ. λιωμένο σκόρδο
2 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα
120 ml λευκό κρασί
240 ml ζωμό κοτόπουλου
1 κ.γ. αλεύρι γ.ο.χ.
2 κ.σ. κάπαρη ξαρμυρισμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Μαϊντανό, ψιλοκομμένο, για το σερβίρισμα
Κινόα, για το σερβίρισμα

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ