Κοτόπουλο λεμονάτο, από τον Γιώργο Τσούλη

2 SHARES

#tsoulotip: Δίνουμε καλό χρώμα στο κοτόπουλο για να μη μας στεγνώσει κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

ΥΛΙΚΑ

2 μικρά λεμόνια, κομμένα σε κάθετες φέτες
1 ½ κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
4 σκ. σκόρδο, κομμένες στη μέση
4 στήθη κοτόπουλου, χωρίς κόκκαλο & κομμένα κάθετα στη μέση
1 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. βούτυρο, χωρισμένο στα δύο
1 κ.γ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
½ κ.γ. λιωμένο σκόρδο
2 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα
120 ml λευκό κρασί
240 ml ζωμό κοτόπουλου
1 κ.γ. αλεύρι γ.ο.χ.
2 κ.σ. κάπαρη ξαρμυρισμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Μαϊντανό, ψιλοκομμένο, για το σερβίρισμα
Κινόα, για το σερβίρισμα

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

2 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ