Γιουβαρλάκια

2 SHARES

Απίθανα γιουβαρλάκια

Αφού πλάσουμε τα γιουβαρλάκια καλό θα ήταν να τα βάλουμε για μισή ώρα στο ψυγείο να σφίξει ο κιμάς.

ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τον κιμά:

1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο

1 μεγάλο κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο

1 αυγό

1/4 του μάτσου μαιντανό, ψιλοκομμένο

1/4 του μάτσου άνιθο, ψιλοκομμένο

150 γρ ρύζι γλασέ

5κ.σ. Ελαιόλαδο

Λίγο αλεύρι

Αλάτι

Πιπέρι

Διάβασε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ