Πώς θα φτιάξεις τραγανές τορτίγιες

3 SHARES

Νόστιμες τραγανές τορτίγιες

Το κορν φλάουρ βοηθάει στο να ανοίξει πιο εύκολα το ζυμάρι.

ΥΛΙΚΑ

250 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ

14 γρ. Μπέικιν πάουντερ

½ κ.σ. Αλάτι

100 ml Γάλα

80 γρ. Γιαούρτι

2 κ.γ Λάδι

Κορν Φλάουρ για το άνοιγμα των πιτών

Διάβασε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

 

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies