Το πιο νόστιμο Ρυζόγαλο

Πριν σερβίρουμε, πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα.

ΥΛΙΚΑ

1 λίτρο  Γάλα

100 γρ. Ρύζι αρμπόριο, για ριζότο

100 γρ. Ζάχαρη

2 κ.γ. Εκχύλισμα βανίλιας

Ξύσμα από ένα πορτοκάλι

Κανέλα, για το πασπάλισμα

Διαβάστε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ