Σπιτική Pizza Καλτσόνε για τέλειο γεύμα

1 SHARE

Η πιο νόστιμη συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη ζύμη:

500γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

1 κρόκο αυγού

1 φακελάκι ξερή μαγιά

1 κ.σ. ελαιόλαδο

150-200 γρ. νερό χλιαρό

150γρ. βούτυρο τύπου Κερκύρας κομμένο σε κυβάκια παγωμένο και έξτρα λιωμένο για άλειμμα του καλτσόνε

1κγ. αλάτι

1κγ. ζάχαρη

Υλικά για τη γέμιση:

400γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας 

10-20 φέτες μπέικον

10-20 φέτες ζαμπόν

150-200γρ. μανιτάρια κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

2-3 πράσινες πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες

1 κ.γ. ρίγανη ξερή

400γρ τυρί γκούντα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ