Γρήγορη σπανακόπιτα, από τον Γιώργο Τσούλη

3 SHARES

#tsoulotip: Μεγάλη προσοχή το μείγμα με το σπανάκι να μην έχει πολύ υγρασία για θα μαλακώσει το φύλλο κατά το ψήσιμο.

ΥΛΙΚΑ
1 φύλλο σφολιάτας
1 κιλά σπανάκι, καθαρισμένο
5 – 6 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. κύμινο σκόνη
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
½ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
1 πρέζα μοσχοκάρυδο, τριμμένο
120 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Γιαούρτι, για το σερβίρισμα

Δες περισσότερα στο giorgostsoulis.com

3 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ