Γρήγορη σπανακόπιτα, από τον Γιώργο Τσούλη

3 SHARES

#tsoulotip: Μεγάλη προσοχή το μείγμα με το σπανάκι να μην έχει πολύ υγρασία για θα μαλακώσει το φύλλο κατά το ψήσιμο.

ΥΛΙΚΑ
1 φύλλο σφολιάτας
1 κιλά σπανάκι, καθαρισμένο
5 – 6 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. κύμινο σκόνη
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
½ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
1 πρέζα μοσχοκάρυδο, τριμμένο
120 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Γιαούρτι, για το σερβίρισμα

Δες περισσότερα στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ