Πλεξούδες με κόκκινη σάλτσα, αντζούγιες και ελιές

10 SHARES

#tsoulotip: Αντί για τις αντζούγιες μπορείτε να βάλετε τόνο.

ΥΛΙΚΑ

500γρ. πλεξούδες

5σκ. σκόρδο λιωμένες

2-3 αντζούγιες

1/2κ.γ μπούκοβο

50ml. ελαιόλαδο

400γρ. ντομάτα κονκασέ

100γρ. ελιές χωρίς κουκούτσι

2κ.σ. κάπαρη ξαλμυρισμένη

1κ.γ. αλάτι

1/2κ.γ. πιπέρι

1 μάτσο βασιλικό ψιλοκομμένο...

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ