Σολομός με πουρέ γλυκοπατάτας

Η πατάτα πρέπει να καίει πάρα πολύ για να γίνει το τραγάνι ή το πέτσα του ψαριού.

ΥΛΙΚΑ

2 Φιλέτα σολομού, με το δέρμα

3 Γλυκοπατάτες, μεγάλες

10 κ.σ. Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

1 κ.σ. Ταχίνι, γεμάτη

1 κ.σ. Μέλι, γεμάτη

500 γρ. Σπανάκι μωρό

Διαβάσετε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ