Σπανακόρυζο, από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Το σπανάκι το ρίχνουμε προς το τέλος για να κρατήσει ζωντανό το χρώμα του. Επιπλέον όσο πιο λίγο το βράσουμε τόσο περισσότερα θρεπτικά συστατικά θα κρατήσει.

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό Νερό
600 γρ. Σπανάκι, καθαρισμένο
200 γρ. Ρύζι arborio
4 κ.σ. Ελαιόλαδο
4 κ.σ. Άνηθο, ψιλοκομμένο
3 Φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 Σκελίδα σκόρδο, σε λεπτές φέτες
1 Πράσο, ψιλοκομμένο
1 Λεμόνι, το χυμό του
1 Ζωμό λαχανικών, σε μορφή gel
1 κ.γ. Εστραγκόν, αποξηραμένο (προαιρετικά)
Αλάτι
Πιπέρι

Δες περισσότερα στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ