Σούπα Κάστανο

2 SHARES

Αν η φωτιά μας είναι πολύ δυνατή τη χαμηλώνουμε.

Όταν καραμελώνουμε τα λαχανικά πρέπει να προσέξουμε να μην πάρουν χρώμα γιατί θα ας χαλάσει το αποτέλεσμα. 

ΥΛΙΚΑ

700 γρ. κάστανα, ψημένα

4 φέτες μπέικον, ψιλοκομμένες

1κ.σ βούτυρο

1 μεγάλο καρότο, τριμμένο

1 πράσο, πολύ ψιλοκομμένο

1 μέτριο κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο

1700 ml. νερό, χλιαρό

1 κύβο ζωμό κότας

120 ml. κρέμα γάλακτος

10 κλ. Θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!
2 SHARES
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies