Shakshuka ή Καγιανάς

Shakshuka ή Καγιανάς

#tsoulotip: Μπορούμε να βάλουμε αντί για φέτα τριμμένη γραβιέρα, του πάει πολύ!


ΥΛΙΚΑ

50ml. ελαιόλαδο

1 πιπεριά τσίλι χωρίς τα σπόρια, ψιλοκομμένη

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

4σκ. σκόρδο, κομμένες σε λεπτές κάθετες φέτες

1κγ. Κύμινο, τριμμένο

1κ.σ. πάπρικα γλυκιά, τριμμένη

800γρ. φρέσκια ντομάτα, τριμμένη

Αλάτι

6 αυγά

200γρ. φέτα, θρυμματισμένη

1κ.σ. ψιλοκομμένο, μαϊντανό

Ψωμί ψημένο για το σερβίρισμα

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com