Πάβλοβα με φρούτα
QUEEN.GR
Ανανεώθηκε:
#tsoulotip: Όταν ψήνεται η μαρέγκα δεν ανοίγουμε το φούρνο. Ανάλογα το φούρνο, μπορεί να πάρει περισσότερο ή λιγότερο.
ΥΛΙΚΑ
60 γρ. ασπράδια
4 ασπράδια
250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.γ. ξύδι από λευκό κρασί
1 κ.γ. corn flour
1 κ.γ. βανίλια, εκχύλισμα
Υλικά για την επικάλυψη:
300 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
2 κ.σ. ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη
Ξύσμα & χυμό από 2 lime
1 μπανάνα, κομμένη σε φέτες
1 ακτινίδιο, κομμένο σε κυδωνάτες φέτες
2 βανίλιες, κομμένες σε κυδωνάτες φέτες
Άχνη ζάχαρη, για το σερβίρισμα...
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Related
Bloggers
01
10