Μπιφτέκι κοτόπουλου, από τον Γιώργο Τσούλη

Μπιφτέκι κοτόπουλου, από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Σοτάροντας τα λαχανικά κάνουμε το μπιφτέκι να είναι πιο ελαφρύ. Προσοχή τα λαχανικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου όταν τα ρίξουμε στον κιμά.

ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τα μπιφτέκια
500 γρ. Κιμά κοτόπουλο
5-6 κ.σ. Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο
1 Κίτρινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
1 Καρότο, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. Πάπρικα γλυκιά
½ κ.γ. Τζίντζερ, σκόνη
½ κ.σ. Κουστάρδα, απαλή
Αλάτι
Πιπέρι

Υλικά για τις γλυκοπατάτες
3 Γλυκοπατάτες, κομμένες σε κάθετες φέτες
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Υλικά για την σως γιαουρτιού
250 γρ. Γιαούρτι, στραγγιστό
Χυμό από μισό lime
Αλάτι
Πιπέρι

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com