Νιόκι σε σάλτσα παρμεζάνας με μανιτάρια και φουντούκια

Σήμερα τρώμε νιόκι από τον Γιώργο Τσούλη

ΥΛΙΚΑ
500 γρ. Φρέσκα νιόκι
150 ml Κρέμα γάλακτος
100 ml Νερό από τα μακαρόνια
60 γρ. Παρμεζάνα, τριμμένη
60 γρ. Βούτυρο
20 γρ. Φουντούκια, καβουρδισμένα
2 Μανιτάρια Πορτομπέλο, κομμένα σε κύβους
1 Σκελίδα σκόρδο

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ