Γεμιστό στήθος γαλοπούλας με κάστανα και σταφίδες

2 SHARES

#tsoulotip: Βάζουμε νερό στο ταψί για να μείνει ζουμερή η γαλοπούλα μας. Κάθε 500 γρ. γαλοπούλας είναι και 30 λεπτά ψησίματος.

ΥΛΙΚΑ

Για τη γαλοπούλα

1 Στήθος γαλοπούλας, ανοιγμένη στη μέση

225 γρ. Λουκάνικο χωριάτικο, ψιλοκομμένο

140 γρ. Κάστανα, ψιλοκομμένα

20 γρ. Σταφίδες

10 γρ. Φασκόμηλο

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

 

Για τον πουρέ σελινόριζας

650 γρ. Σελινόριζα

1 lt. Γάλα, πλήρες

1 Κρεμμύδι μέτριο, χροντροκομμένο

7 κλ. Θυμάρι, ψιλοκομμένα, μόνο τα φύλλα

150 γρ. Βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματιου

1 ½ κ.σ. Μέλι

Αλάτι

Πιπέρι

Διάβασε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

 
 
 
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies