Κοτόπιτα, από τον Γιώργο Τσούλη

Κοτόπιτα, από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Μπορείτε να βάλετε μέσα στη γέμιση και ψιλοκομμένο φρέσκο εστραγκόν.

 

ΥΛΙΚΑ
5 φύλλα κρούστας
4 στήθη κοτόπουλο
2κλ. θυμάρι
7-8κλ. δενδρολίβανο
200γρ. Γάλα εβαπορέ ΝΟΥΝΟΥ Γεύσεις Σπιτικές
200γρ. Gouda, τριμμένη
2 πιπεριές φλωρίνης, ψιλοκομμένες
2κ.σ. τυρί κρέμα
4κ.σ. ελαιόλαδο, για τη γέμιση και έξτρα για το άλειμμα των φύλων
Αλάτι
Πιπέρι
Σουσάμι, για το πασπάλισμα

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com