Λιγκουίνι με σάλτσα από λιαστές ντομάτες & μανιτάρια

3 SHARES

#tsoulotip: Δε ρίχνουμε αλάτι στη σάλτσα γιατί οι κύβοι κοτόπουλου που έχουμε βάλει έχουν αρκετό αλάτι. Σε περίπτωση που θέλετε να βάλετε αλάτι, δοκιμάστε πρώτα και προσθέστε μετά.

 

ΥΛΙΚΑ
2 κ.σ. ελαιόλαδο
225 γρ. λευκά μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
100 γρ. λιαστές ντομάτες, κομμένες σε κύβους
2 κύβους ζωμό κοτόπουλου
120 γρ. γάλα
120 γρ. κρέμα γάλακτος
100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
1 κ.σ. βασιλικό ξερό
½ κιλό λιγκουίνι

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies