Τάρτα με γεύση καρμπονάρα

3 SHARES

#tsoulotip: Το βούτυρο πρέπει να είναι πάντα παγωμένο. Να φοράτε γάντια μιας χρήσης.

 

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για την τάρτα

250 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ

100 γρ. Βούτυρο, παγωμένο, κομμένο σε κύβους

60 ml. Nερό

1 Πρέζα αλάτι

2 Κρόκους (ο ένας για το άλειμμα της ζύμης)

Υλικά για τη γέμιση:

300 γρ. Καπνιστό μπέικον,κομμένο σε μικρά κυβάκια

300 γρ. Λευκά μανιτάρια,κομμένα στα 4

50 γρ. Παρμεζάνα,τριμμένη

1 κ.γ. Πάπρικα,γλυκιά

2 κ.σ. Μαϊντανό

2 κ.σ Σχοινόπρασο

2 μέτρια αυγά

150 ml. Κρέμα γάλακτος

200 ml. Γάλα,πλήρες

Αλάτι

Πιπέρι

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies