Κόκκινη σάλτσα για pizza

1 SHARE

#tsoulotip: Βάζουμε τη φρυγανιά για να απορροφηθούν τα υγρά της ντομάτας ώστε να μην πανιάσει η ζύμη.

 

ΥΛΙΚΑ
800γρ. Ντομάτα κον κασε, περασμένη από το μπλέντερ
1κ.γ. Βασιλικός, ξερός
1 1/2κ.γ. Ρίγανη, ξερή
1 - 1 1/2κ.σ. Φρυγανιά, τριμμένη
1/4κ.γ. Θυμάρι, ξερό
2κ.σ. Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies