Κόκκινη σάλτσα για pizza

1 SHARE

#tsoulotip: Βάζουμε τη φρυγανιά για να απορροφηθούν τα υγρά της ντομάτας ώστε να μην πανιάσει η ζύμη.

 

ΥΛΙΚΑ
800γρ. Ντομάτα κον κασε, περασμένη από το μπλέντερ
1κ.γ. Βασιλικός, ξερός
1 1/2κ.γ. Ρίγανη, ξερή
1 - 1 1/2κ.σ. Φρυγανιά, τριμμένη
1/4κ.γ. Θυμάρι, ξερό
2κ.σ. Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies