Τυροπιτάρια, από τον Γιώργο Τσούλη

Τυροπιτάρια, από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Δε χρησιμοποιούμε αλεύρι για το άνοιγμα της ζύμης ώστε να μη σκληρύνει.

ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
550 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ
220 γρ. Νερό
15 γρ. Ξύδι
4 κ.γ. Ελαιόλαδο και έξτρα για το άλειμμα των φύλλων
10 γρ. Αλάτι
Κορν φλάουερ για το άνοιγμα της ζύμης
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Υλικά για τη γέμιση:
500 γρ. Ξινομυζήθρα, τριμμένη

Υλικά για το σερβίρισμα:
Μέλι
Σουσάμι

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com