Μοσχαρίσια μπιφτέκια γεμιστά στο φούρνο με πατάτες

7 SHARES

#tsoulotip: Μπορείτε να πλάσετε τον κιμά από την προηγούμενη μέρα και να τον αφήσετε στο ψυγείο ώστε να γίνει πιο αρωματικός.

ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τον κιμά:
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
2 κρεμμύδια, μέτρια, ψιλοκομμένα
1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
1 αυγό
1 ασπράδι αυγού
1 κ.γ. ξύδι
1 ντομάτα, μεγάλη, τριμμένη
½ κ.γ. σόδα μαγειρικής
¼ του μάτσου μαϊντανό, ψιλοκομμένο
¼ του μάτσου δυόσμο, ψιλοκομμένο
200 γρ. κεφαλογραβιέρα, κομμένη σε λεπτές φέτες
Αλάτι
Πιπέρι

Υλικά για τις πατάτες:
800 γρ. πατάτες, χωρίς τη φλούδα, κομμένες κυδωνάτες
4 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο
70 γρ. βούτυρο
4 κ.σ. μουστάρδα
150 γρ. νερό
Αλάτι
Πιπέρι

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies